Bärgning dygnet runt, året om

Mickebärgaren, din bärgningsfirma med hela Skaraborgs län som upptagningsområde! Vi har lång erfarenhet inom all form av bärgning med särskild inriktning på tungbärgning. Vi hjälper dig, både privatperson och företag, med allt från bärgning av personbil till buss och lastbil. Kontakta oss via telefon, vi har jour dygnet runt!

Vi har däcksjour på tunga fordon

Söker du en däckjour för tunga fordon på vägen? Vi erbjuder professionella däckbyten och reparationer för tunga fordon direkt på plats. Vårt team är specialutbildat för att hantera däckproblem under alla förhållanden. Kontakta oss för mer information om våra tjänster. Din säkerhet är vår prioritet.

Bilbärgning vara med omnejd

 Mickebärgaren är alltid redo att hantera alla typer av utmaningar med bärgning av personbilar, oavsett om det är ett tekniskt fel, en olycka eller extremt väder. Vi prioriterar alltid din säkerhet och tar allt ansvar för att skydda din bil under hela bärgningsprocessen.

 

Användning av bästa praxis för att förbereda och skydda din bil:

  • Lossning av bromsar, låsning av ratt, användning av bärgningsrep och kilar för att säkra bilen under transport.
  • Säkerhet vid bärgning av bilar i svåra förhållanden, som isiga vägar, snödrivor eller vid tät dimma.
  • Utmana utmaningarna med att bärga bilar parkerade på riskfyllda platser, som skogsvägar eller avlägsna parkeringar.

TERRÄNGBÄRGNING vara med omnejd

Stora utmaningar kräver stora lösningar, och bärgning av bussar är ingen undantag. Med vår omfattande erfarenhet och djupgående kunskaper kan vi effektivt hantera dessa komplexa situationer, inklusive terrängbärgning.

 

När det kommer till terrängbärgning är vårt team välutrustat och vältränat för att hantera de mest utmanande situationerna. Vi förstår att terrängbärgning kräver extra försiktighet och expertis för att säkerställa att både fordonet och människorna involverade inte skadas ytterligare. Med vår gedigna erfarenhet och specialiserade utrustning kan vi navigera genom svåra terränger och säkert avlägsna fastkörda eller olycksdrabbade fordon.

TUNGBÄRGNING Vara med omnejd

Mickebärgaren är företaget som står redo med omfattande erfarenhet och djupgående kunskaper för att effektivt hantera dessa komplexa situationer, med ett tydligt fokus på tungbärgning i Vara med omnejd - Lidköping, Mariestad, Skövde m.m.

 

Vi är specialister på tungbärgning och hanterar de mest utmanande och krävande bärgningsuppdragen i Skaraborg med bravad. Vårt team förstår att tungbärgning kräver särskild expertis och välutrustad personal för att säkert hantera fordon som lastbilar, bussar och andra tunga fordon. Med vår gedigna erfarenhet och specialiserade utrustning, erbjuder Mickebärgaren en säker och effektiv tungbärgningstjänst för alla typer av uppdrag.

TUNGBÄRGARE I Vara med omnejd - Lidköping, Mariestad, Skövde m.m.

Mickebärgaren i Skaraborg erbjuder tungbärgning av lastbilar, bussar, grävmaskin eller andra tyngre maskiner och fordon. Vi fixar allt och är snabbast på plats. Bara ett lokalt samtal bort!

Boka Tungbärgning 36h före assistans

Akut? Ring 070 770 40 06. Har du en maskin som står efter vägen eller på en arbetsplats och behöver bärgning men inte omgående? Beställ online genom att fylla i formuläret här på sidan eller boka per telefon dygnet runt, eller 36 timmar före assistans.

Kontakta oss idag! 

Mickebärgaren - Skaraborg 

Ring oss på: 070 770 40 06

Prisförfrågan tungbärgning

hCaptcha